ПІДГОТОВКА УПРАВЛІНСЬКИХ КАДРІВ ПОЛІЦІЇ: ЗАРУБІЖНИЙ ДОСВІД - Шеховцова, Вікторія Володимирівна (Українська поліцеїстика: теорія, законодавство, практика, 2024)
У статті досліджено загальні питання підготовки управлінських кадрів у різних зарубіжних країнах. Розглянуто етапи формування керівного складу поліції таких держав, як Японія, Канада, Німеччина. Сформульовано висновок щодо можливості використання досвіду професійної підготовки управлінських кадрів зарубіжних країн в удосконаленні належного забезпечення професійної підготовки керівних кадрів поліції України.