РЕЦЕНЗІЯ НА НАВЧАЛЬНИЙ ПОСІБНИК «УКРАЇНСЬКА МОВА ЗА ПРОФЕСІЙНИМ СПРЯМУВАННЯМ» (УКЛАДАЧІ: КАНДИДАТ ФІЛОЛОГІЧНИХ НАУК, ДОЦЕНТ О. О. НОВІКОВА, КАНДИДАТ ФІЛОЛОГІЧНИХ НАУК, ДОЦЕНТ К. В. ПОНОМАРЕНКО, КАНДИДАТ ФІЛОЛОГІЧНИХ НАУК, ДОЦЕНТ Т. М. САБЕЛЬНИКОВА) - Вінтонів, Михайло Олексійович (Українська поліцеїстика: теорія, законодавство, практика, 2024)
РЕЦЕНЗІЯ НА НАВЧАЛЬНИЙ ПОСІБНИК «УКРАЇНСЬКА МОВА ЗА ПРОФЕСІЙНИМ СПРЯМУВАННЯМ» (УКЛАДАЧІ: КАНДИДАТ ФІЛОЛОГІЧНИХ НАУК, ДОЦЕНТ О. О. НОВІКОВА, КАНДИДАТ ФІЛОЛОГІЧНИХ НАУК, ДОЦЕНТ К. В. ПОНОМАРЕНКО, КАНДИДАТ ФІЛОЛОГІЧНИХ НАУК, ДОЦЕНТ Т. М. САБЕЛЬНИКОВА)