РЕЦЕНЗІЯ НА МОНОГРАФІЮ «ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ БЕЗПЕКИ ОСІБ, ЯКІ ВИКОНУЮТЬ СПЕЦІАЛЬНЕ ЗАВДАННЯ З РОЗКРИТТЯ ЗЛОЧИННОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ОРГАНІЗОВАНОЇ ГРУПИ ЧИ ЗЛОЧИННОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ», ПІДГОТОВЛЕНУ ДОКТОРОМ ЮРИДИЧНИХ НАУК, ПРОФЕСОРОМ С. С. ВІТВІЦЬКИМ, КАНДИДАТОМ ЮРИДИЧНИХ НА - Халимон , Сергій Іванович (Українська поліцеїстика: теорія, законодавство, практика, 2024)
РЕЦЕНЗІЯ НА МОНОГРАФІЮ «ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ БЕЗПЕКИ ОСІБ, ЯКІ ВИКОНУЮТЬ СПЕЦІАЛЬНЕ ЗАВДАННЯ З РОЗКРИТТЯ ЗЛОЧИННОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ОРГАНІЗОВАНОЇ ГРУПИ ЧИ ЗЛОЧИННОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ», ПІДГОТОВЛЕНУ ДОКТОРОМ ЮРИДИЧНИХ НАУК, ПРОФЕСОРОМ С. С. ВІТВІЦЬКИМ, КАНДИДАТОМ ЮРИДИЧНИХ НАУК, ПРОФЕСОРОМ О. О. ВОЛОБУЄВОЮ, ДОКТОРОМ ЮРИДИЧНИХ НАУК, ДОЦЕНТОМ О. М. КУРАКІНИМ, КАНДИДАТОМ ЮРИДИЧНИХ НАУК В. В. КОТОВОЮ