КРИМІНАЛІСТИЧНА ХАРАКТЕРИСТИКА НАСИЛЬНИЦЬКИХ ЗЛОЧИНІВ, УЧИНЕНИХ НА ҐРУНТІ РАСОВОЇ, НАЦІОНАЛЬНОЇ ЧИ РЕЛІГІЙНОЇ НЕТЕРПИМОСТІ, ТА ЇЇ ЗВ’ЯЗОК З ПРЕДМЕТОМ ДОКАЗУВАННЯ - Боровик, Анна Миколаївна (Українська поліцеїстика: теорія, законодавство, практика, 2024)
Статтю присвячено висвітленню поняття криміналістичної характеристики насильницьких злочинів, учинених на ґрунті расової, національної чи релігійної нетерпимості, та її основних структурних елементів, які мають найбільш вагоме значення під час розкриття і розслідування злочинів цієї категорії. Визначено взаємозв’язок між криміналістичною характеристикою та предметом доказування. Обґрунтовано, що криміналістична характеристика є інформаційною базою для обставин, які належать до предмета доказування.