ЕФЕКТИВНІСТЬ АДМІНІСТРУВАННЯ В ОРГАНАХ НАЦІОНАЛЬНОЇ ПОЛІЦІЇ: АЛГОРИТМ ОЦІНКИ - Кубаєнко, Андрій Володимирович (Українська поліцеїстика: теорія, законодавство, практика, 2024)
Стаття присвячена дослідженню алгоритму оцінки ефективності адміністрування в органах Національної поліції з метою забезпечення об’єктивної та систематичної оцінки організаційної діяльності. Аналізуються ключові аспекти, які визначають високий рівень ефективності адміністрування, включаючи виконання завдань, якість прийнятих рішень та ефективність комунікацій. В основі алгоритму лежить формула оцінки ефективності, де рівень ефективності (ЕФ) обчислюється як відношення сукупної продуктивності (СП) до затрат ресурсів (ЗН). Кожен із цих показників розкриває різні аспекти діяльності органів Національної поліції, враховуючи їхню спроможність досягати стратегічних цілей, якість та раціональність у прийнятті рішень, а також ефективність внутрішніх комунікацій.