ДО ПРОБЛЕМ КРИМІНАЛЬНОЇ ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ ЗА ВИГОТОВЛЕННЯ ТА ПОШИРЕННЯ МАТЕРІАЛІВ, ЩО ВИПРАВДОВУЮТЬ ЗБРОЙНУ АГРЕСІЮ РФ (Ч. 2 СТ. 4362 КК УКРАЇНИ) - Євтєєва, Дарина Петрівна; Лапкін, Андрій Васильович (Українська поліцеїстика: теорія, законодавство, практика, 2024)
У дослідженні з’ясовується зміст поняття «матеріали» як предмета злочину за ч. 2 ст. 4362 КК України та встановлюються його ознаки; визначається сутність діянь у формі виготовлення матеріалів та поширення матеріалів, передбачених зазначеною нормою. Також окреслюються проблеми, пов’язані із застосуванням цієї норми на практиці, та пропонуються шляхи їх вирішення.