ЛІКВІДАЦІЯ НАСЛІДКІВ ВОРОЖИХ АТАК НА ОБ’ЄКТИ ЦИВІЛЬНОЇ ІНФРАСТРУКТУРИ УКРАЇНИ - Веселов, Микола Юрійович; Єднак, Дар’я Дмитрівна (Українська поліцеїстика: теорія, законодавство, практика, 2024)
У статті висвітлено особливості вжиття заходів із ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій, спричинених ворожими атаками на об’єкти цивільної інфраструктури в Україні, силами поліції й інших оперативно-рятувальних служб цивільного захисту. Дослідження розширює теоретичне та практичне уявлення про стан небезпеки та наслідки атак, а також порядок і проблеми реагування на надзвичайні ситуації, зумовлені такими атаками, з метою ліквідації їхніх наслідків і убезпечення учасників цих заходів.