ОСОБЛИВОСТІ ПРОФЕСІЙНОЇ ЕТИКИ СПІВРОБІТНИКІВ ПРАВООХОРОННИХ ОРГАНІВ - Лапкін, Андрій Васильович (Українська поліцеїстика: теорія, законодавство, практика, 2024)
Статтю присвячено дослідженню особливостей професійної етики співробітників правоохоронних органів. З’ясовано значення професійної етики для здійснення правоохоронної діяльності. Визначено ознаки правоохоронної діяльності та їх вплив на специфіку професійної етики правоохоронців. Сформульовано поняття та характерні риси професійної етики співробітників правоохоронних органів. Окреслено науково обґрунтовані пропозиції щодо вдосконалення правового регулювання професійної етики співробітників правоохоронних органів.