ЗАГАЛЬНІ ПИТАННЯ ПРАВОВОГО РЕГУЛЮВАННЯ ОСОБЛИВОГО ПОРЯДКУ КРИМІНАЛЬНОГО ПРОВАДЖЕННЯ, ОБУМОВЛЕНОГО ПРАВОВИМ РЕЖИМОМ ВОЄННОГО СТАНУ - Лоскутов, Тимур Олександрович (Українська поліцеїстика: теорія, законодавство, практика, 2024)
У статті досліджуються загальні питання правового регулювання особливого порядку кримінального провадження, обумовленого правовим режимом воєнного стану. Аналізуються кримінальне процесуальне законодавство та наукові погляди щодо особливого порядку кримінального провадження, обумовленого правовим режимом воєнного стану. Визначаються загальні проблемні питання правового регулювання стосовно особливого порядку кримінального провадження, обумовленого правовим режимом воєнного стану, та пропонуються шляхи їх вирішення.