АНАЛІЗ ІНФОРМАЦІЇ ІЗ СОЦІАЛЬНИХ МЕРЕЖ ПІД ЧАС РОЗСЛІДУВАННЯ ТА В ХОДІ ПРОТИДІЇ ЗЛОЧИНАМ - Павлиш, Тетяна Григорівна; Терещенко, Олександр Олександрович (Українська поліцеїстика: теорія, законодавство, практика, 2024)
Статтю присвячено дослідженню проблем використання соціальних мереж в інтернеті для виявлення значимої інформації під час розслідування злочинів та в ході протидії їм. Розглянуто переваги й недоліки спілкування в соціальних мережах. Розкрито роль правоохоронного моніторингу й аналізу профілей осіб у соціальних мережах. Наголошено на актуальних проблемах та ризиках використання соціальних мереж, комплексному аналізі соціальних мереж як джерела криміналістичної інформації під час розслідування злочинів.