ЗАСТОСУВАННЯ СТАНДАРТІВ ДОКАЗУВАННЯ У КРИМІНАЛЬНОМУ ПРОВАДЖЕННІ - Городецька, Марина Сергіївна (Українська поліцеїстика: теорія, законодавство, практика, 2024)
Статтю присвячено дослідженню застосування стандартів доказування у кримінальному провадженні. Проаналізовано кримінальне процесуальне законодавство щодо визначення стандартів доказування. Розглянуто міжнародну та національну судову практику застосування стандартів доказування. Виявлено особливості застосування стандартів доказування на різних етапах кримінального провадження. Установлено відмінності застосування стандартів доказування під час прийняття різних процесуальних рішень.