ПРАВОВЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ КОНТРОЛЮ ЗА ДОТРИМАННЯМ ВИМОГ ДОЗВІЛЬНОЇ СИСТЕМИ ОРГАНІВ ВНУТРІШНІХ СПРАВ - Вітвіцький, Сергій Сергійович; Захарченко, Андрій Миколайович (Українська поліцеїстика: теорія, законодавство, практика, 2024)
У статті проаналізовано стан правового забезпечення контролю за дотриманням вимог дозвільної системи органів внутрішніх справ. з удосконалення правового забезпечення цієї діяльності. Зокрема, запропоновано запровадження Зосереджено увагу на проблемних питаннях, що виникають у діяльності органів Національної поліції України щодо здійснення такого контролю. Обґрунтовано пропозиції підходу, який передбачатиме проведення уповноваженими органами Національної поліції України планових та позапланових перевірок дотримання вимог дозвільної системи, а також детальну регламентацію дій цих органів щодо організації проведення таких перевірок.