КЛЮЧОВІ АСПЕКТИ ВЗАЄМОДІЇ ПРАВООХОРОННИХ ОРГАНІВ ПІД ЧАС РОЗСЛІДУВАННЯ ВОЄННИХ ЗЛОЧИНІВ - Бурнос, Олена Олександрівна (Українська поліцеїстика: теорія, законодавство, практика, 2024)
У статті розкриваються деякі особливості взаємодії учасників кримінального провадження по воєнних злочинах. Визначається коло суб’єктів такої співпраці, а також акцентується на виключному значенні налагодження ефективної взаємодії між представниками різних правоохоронних органів у таких провадженнях. Поряд з визначенням основних напрямів досліджуваної взаємодії, однією з пріоритетних її цілей під час розслідування воєнних злочинів визначається організація забезпечення безпеки учасників розслідування.