ОСОБЛИВОСТІ АДМІНІСТРАТИВНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ПОЛІЦІЇ У НАДЗВИЧАЙНИХ СИТУАЦІЯХ - Умрихіна, Ірина Олександрівна; Пономаренко, Віктор Володимирович (Українська поліцеїстика: теорія, законодавство, практика, 2024)
Стаття присвячена детальному аналізу адміністративної діяльності поліції у надзвичайних ситуаціях, з акцентом на оцінку підготовки правоохоронців до ефективного реагування в умовах криз. У роботі розглядаються основні аспекти організації та координації дій поліції під час надзвичайних ситуацій, а також виявляються проблеми, які виникають у процесі реагування на них. Висвітлюється важливість комплексного підходу до підготовки правоохоронців, що забезпечить не тільки ефективне реагування на надзвичайні ситуації, а й сприятиме забезпеченню публічної безпеки та стабільності в кризових умовах.