СПЕЦІАЛІЗАЦІЯ У «ВЗАЄМОДІЇ»: ОСОБЛИВОСТІ ПІДГОТОВКИ ФАХІВЦІВ ДЛЯ ПІДРОЗДІЛІВ ДОСУДОВОГО РОЗСЛІДУВАННЯ - Горбач-Кудря, Іванна Анатоліївна (Українська поліцеїстика: теорія, законодавство, практика, 2025)
У статті проаналізовано особливості реалізації гуманітарної політики у сфері державного управління, пов’язаного з реформуванням органів правопорядку як суб’єктів сектору безпеки й оборони. З’ясовано, що в системі підготовки фахівців освітнього ступеня бакалавра в галузі знань D «Бізнес, адміністрування та право» за спеціальністю D8 «Право», кваліфікації бакалавра права чутливим є формування у здобувачів вищої освіти закладів вищої освіти зі специфічними умовами навчання соціальних компетентностей. Виявлено, що з метою покращення професійних якостей випускників для виконання службових завдань потребують перегляду та збалансованого підходу змістове наповнення навчальних дисциплін і практична підготовка.