ХАРАКТЕРИСТИКА ОСНОВНИХ ОБОВ’ЯЗКІВ ПОЛІЦЕЙСЬКОГО ПІД ЧАС ЗВІЛЬНЕННЯ ЗІ СЛУЖБИ - Клемпарський, Микола Миколайович; Легкошерст, Юлія Сергіївна (Українська поліцеїстика: теорія, законодавство, практика, 2024)
У статті здійснено комплексний розгляд нормативно-правових актів, які закріплюють окремі обов’язки поліцейського під час його звільнення з поліції. Указано на відсутність нормативно-правового закріплення єдиного переліку обов’язків, які покладаються на поліцейського під час звільнення, а також наукових досліджень у досліджуваній сфері. Запропоновано поділ обов’язків поліцейського під час звільнення з поліції на наступні види: правові, організаційні та матеріальні.