ВІДГУК НА ПІДРУЧНИК «ІСТОРІЯ ДЕРЖАВИ І ПРАВА ЗАРУБІЖНИХ КРАЇН» АВТОРІВ О. М. КУРАКІНА, О. С. ТУРЕНКА, І. В. ІВАНОВА - Терлюк, Іван (Українська поліцеїстика: теорія, законодавство, практика, 2024)
ВІДГУК НА ПІДРУЧНИК «ІСТОРІЯ ДЕРЖАВИ І ПРАВА ЗАРУБІЖНИХ КРАЇН» АВТОРІВ О. М. КУРАКІНА, О. С. ТУРЕНКА, І. В. ІВАНОВА