ДОЗВІЛЬНІ ПРОЦЕДУРИ НАЦІОНАЛЬНОЇ ПОЛІЦІЇ УКРАЇНИ ПІД ЧАС РЕАЛІЗАЦІЇ ДЕРЖАВНОЇ ПОЛІТИКИ У СФЕРІ НАЦІОНАЛЬНОЇ БЕЗПЕКИ І ОБОРОНИ - Макарчук, Віталій Володимирович (Українська поліцеїстика: теорія, законодавство, практика, 2024)
Стаття присвячена аналізу дозвільних процедур Національної поліції України під час реалізації державної політики у сфері національної безпеки і оборони. Розглянуто думки вчених стосовно визначення дозвільної системи та дозвільної процедури. Визначено повноваження органів Національної поліції, які виконують суттєве навантаження щодо реалізації низки повноважень з видачі дозволів на здійснення певних видів діяльності під час реалізації державної політики у сфері національної безпеки і оборони.