ЗАСОБИ ІНФОРМАЦІЙНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ПІД ЧАС ПРОВЕДЕННЯ СЛІДЧИХ (РОЗШУКОВИХ) ДІЙ ТА НЕГЛАСНИХ СЛІДЧИХ (РОЗШУКОВИХ) ДІЙ - Ковальова, Ольга Вікторівна (Українська поліцеїстика: теорія, законодавство, практика, 2024)
У статті розглядаються особливості застосування засобів інформаційного забезпечення під час проведення слідчих (розшукових) дій та негласних слідчих (розшукових) дій. Звертається увага на те, що під правовими та організаційними засадами застосування засобів інформаційного забезпечення досудового розслідування необхідно розуміти вихідні положення, котрі регламентують особливості та нормативно встановлений порядок застосування засобів інформаційного забезпечення під час проведення досудового розслідування. Надається класифікація і характеристика сучасних засобів інформаційного забезпечення під час проведення слідчих (розшукових) дій та негласних слідчих (розшукових) дій.