ЗЛОЧИНИ ПРОТИ ГРОМАДСЬКОГО ПОРЯДКУ: КРИМІНОЛОГІЧНА ХАРАКТЕРИСТИКА ТА ПИТАННЯ ЗАПОБІГАННЯ НАЦІОНАЛЬНОЮ ПОЛІЦІЄЮ УКРАЇНИ - Денисов, Сергій Федорович; Заїка, Дмитро Євгенійович (Українська поліцеїстика: теорія, законодавство, практика, 2024)
Статтю присвячено дослідженню кількісно-якісних показників злочинів проти громадського порядку за останні 10 років. На основі матеріалів кримінологічної характеристики проаналізовано сучасний досвід і роль Національної поліції України в запобіганні зазначеній групі злочинів із метою вироблення науково обґрунтованих рекомендацій та внесення змін до чинних нормативно-правових актів України.